Sähköasennus, sähköhuolto ja sähköurakointi Lahdessa ja lähialueilla

Teemme sähköasennuksia ja muita sähkötöitä Lahdessa, Päijät-Hämeessä, Itä-Hämeessä ja Uudellamaalla. Pääasiallista asiakaskuntaamme ovat yritykset, mutta palvelemme myös taloyhtiöitä ja yksityisasiakkaita.

Sähköurakoinnit yksityisille, yrityksille ja taloyhtiöille

Meiltä saatte sähköurakoinnit koteihin, liiketiloihin ja muihin yrityskiinteistöihin sekä päiväkoteihin, vanhainkoteihin ja muihin julkisiin rakennuksiin. Toteutamme myös kerrostalojen linjasaneerauksia.

Konsultaatio sähköurakoiden kilpailutuksen tueksi

Teemme myös sähkötöihin liittyvää konsultointia: selvitämme, millaisia sähkötöitä suunnitteilla olevaan saneeraukseen tai uudisrakennukseen tarvitaan. Konsultoinnin myötä sähköurakan kilpailuttaminen ja tarjousten vertailu käyvät helpommin. Konsultaation lisäksi teemme myös sähkösuunuittelua.

LED-valaistusten kartoitus ja asennukset

Oikein asennetut led-valot ovat muihin valaistusratkaisuihin verrattuina erittäin pitkäikäisä ja energiatehokkaita. Teemme led-valojen asennus- ja huoltotöitä yrityksille, yksityisasiakkaille ja taloyhtiöille. Kartoitamme ja toteutamme laajatkin valaistusten uudistamiset esimerkiksi myymälöihin ja teollisuushalleihin.

Meiltä saatte kaikki urakoissa, asennuksissa ja korjauksissa tarvittavat sähkötarvikkeet ja led-valot. Kysy lisää!

Antenni- ja dataverkkojen huollot saneeraukset

Teemme kaikki antenniverkoihin tarvittavat asennukset ja korjaukset: mittaukset, suuntaukset, urakoinnit ja huollot. Toteutamme lisäksi dataverkon huollot ja korjaukset. Saat kauttamme myös valokuitutyöt.

Ovipuhelimien ja summerien huollot ja korjaukset

Korjaamme, huollamme ja modernisoimme asuinrakennusten ja liikekiinteistöjen ovipuhelin- ja summerijärjestelmät.

Sähköautojen latauspisteiden asennus ja huolto

Meiltä saatte myös sähköautojen latauspisteet asennettuina. Teemme latauspisteiden asennuksia ja korjauksia niin taloyhtiöihin, liikekiinteistöihin kuin omakotitaloihinkin.

Ota yhteyttä!